Vonzó finanszírozási lehetőségek a Porsche Finance Group Hungary kínálatából!

SKODA Kamiq? Euró alapú, euróban fizetendő fix 2,99 %-os kamattal várjuk a vállalkozásokat.
SKODA Scala? Forint alapú, fix 9,99 %-os kamattal várjuk a vállalkozásokat.

✔️ Nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás, euró alapú kamat esetén csak euró bevétellel rendelkező vállalkozások részére

✔️ Fix kamatozás a teljes futamidőre

+ 1 okos tipp: Porsche Casco Bónusz akcióval összevonható, így még 100.000.- Ft vételárkedvezmény érhető el!

Részletekért keresd Márkakereskedő Partnereinket!

A SKODA típusú gépjárművek finanszírozásához kínált meghirdetett kamat 2023. áprilistól június 15-ig, a készlet erejéig érhető el.

A fenti tájékoztatás a Porsche Finance Zrt. részéről semmilyen kötelezettségvállalást nem jelent. A meghirdetett kamat kizárólag a megadott időszakban, SKODA típusú gépjárművek finanszírozására vonatkozik. Társaságunk a belső szabályzataiban rögzítettek szerint elvégzett ügylet- és ügyfélminősítés eredményétől függően vállalja a gépjármű finanszírozását, és határozza meg a kockázatvállalás feltételeit. A teljeskörű kárbiztosítás (CASCO biztosítás) megkötése és fenntartása a szerződés hatálya alatt kötelező, melynek költsége a Lízingbevevőt terheli!

Felhívjuk a figyelmét, hogy a tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket a Porsche Finance Zrt. Általános Üzletszabályzata, Pénzügyi Lízingügyletek Üzletszabályzata és Hirdetményei tartalmazzák, melyek letölthetőek a  www.porschefinance.hu oldalról, vagy az Ügyfélszolgálatunkon valamint a Közvetítőnek minősülő Márkakereskedő Partnereinknél érhetőek el.