Finanszírozási akció az új T-Cross MOVE, új Taigo Move és új T-Roc MOVE Volkswagen modellekre

Vállalkozások részére euró alapú, euróban fizetendő finanszírozási akció, fix 4,49%-os kamattal.

✔️ nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás, Euró bevétellel rendelkező vállalkozások részére

✔️ Fix kamatozás a teljes futamidőre

✔️ Minden MOVE felszereltséggel rendelkező VW SUV járműre

+ 1 okos tipp: Porsche Casco Bónusz akcióval összevonható, így még 100.000.- Ft vételárkedvezmény érhető el!

Részletekért keresd közvetítőinket!

Ajánlatunk 2023. márciustól június 1-ig, de maximálisan 200 darab erejéig érhető el.

A Porsche Hungária Kft. a finanszírozás és a biztosítás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. és a Porsche Versicherungs AG Magyarországi Fióktelep képviseletében jár el. 

https://www.volkswagen.hu/move-egyedi-modellek

Az ajánlat tájékoztató jellegű, a Porsche Finance Zrt. részéről semmilyen kötelezettségvállalást nem jelent. Társaságunk a belső szabályzataiban rögzítettek szerint elvégzett ügylet- és ügyfélminősítés eredményétől függően vállalja a gépjármű finanszírozását, és határozza meg a kockázatvállalás végleges feltételeit, melynek keretében a finanszírozási feltételek módosulhatnak illetve akár egyéb fedezetet írhat elő.  A teljeskörű kárbiztosítás (CASCO biztosítás) megkötése és fenntartása a szerződés hatálya alatt kötelező, melynek költsége a Lízingbevevőt terheli!

Felhívjuk a figyelmét, hogy a tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket a Porsche Finance Zrt. Általános Üzletszabályzata, Pénzügyi Lízingügyletek Üzletszabályzata és Hirdetményei tartalmazzák, melyek letölthetőek a www.porschefinance.hu oldalról, vagy az Ügyfélszolgálatunkon valamint a Közvetítőnek minősülő Márkakereskedő Partnereinknél érhetőek el.