Porsche CASCO

CASCO biztosítás

A teljes körű CASCO biztosítási szerződés célja, hogy a biztosított gépkocsiban keletkező, CASCO feltétel szerinti károkat megtérítse. A Porsche teljeskörű CASCO biztosítás fedezetet nyújt - a biztosítási feltételekben meghatározott feltételek és önrészesedés mellett a sajáthibás balesetekre, ismeretlen gépkocsi vagy személy által okozott károkra vagy rongálásokra, elemi károkra, üvegkárokra, a gépkocsi alkatrészeinek vagy magának a gépkocsinak az ellopására.

Casco biztosítás előnyei

 • Fix önrészesedés

  Az önrészesedés az az összeg, amelyet egy káresemény kapcsán a Szerződő maga visel. A Porsche Biztosító a hazai piacon egyedülállóan fix, forintos önrészesedési kombinációt is alkalmaz, mely során százalékos önrészesedés nem kerül levonásra, amely lehetővé teszi, hogy a Szerződő egy esetleges káresemény bekövetkezése esetén a Szerződőre háruló terheket előre kalkulálni tudja. Ezen önrészesedési kombináció választása esetén fix forintális önrészesedési összeget alkalmazunk üvegkár, töréskár/részlopáskár, illetve a totálkár esetére a biztosítási ajánlaton illetve a fedezetet igazoló dokumentumon részletezettek szerint.

     Egyedi esetekben lehetőség van a hagyományos, százalékos önrészesedést is tartalmazó konstrukció választására is. 

 • Ingyenes avulásbiztosítás

  Töréskár esetén a beépített új alkatrészek miatt nem vonunk le értékcsökkenést (ez az ingyenes avulásmentesség kiegészítő Audi, Cupra, SEAT, Skoda, Volkswagen típusú gépjárművekre a gépjármű 6 éves koráig vehető igénybe), kivéve a kopó-forgó alkatrészekre (gumi, akkumulátor, futóműalkatrészek).

 • Ingyenes extra tartozék biztosítás

  Egyes kiemelt extra tartozékok kivételével (automata sebességváltó, bőrkárpit, LED illetve xenon fényszórók, könnyűfém keréktárcsák, navigációs rendszer) a gépkocsihoz tartozó minden gyári extratartozékot tovább díj felszámítása nélkül biztosítunk.

 • Kedvezményekkel tovább csökkentheti CASCO díját

      Kedvező CASCO díjak mellett további kedvezmények igényelhetőek. A kedvezményrendszer időszakosan módosulhat, jelenleg a következő kedvezmények vehetők igénybe:     

    • Kármentes ügyfeleink évről-évre növekvő mértékű casco bónusz díjkedvezményben részesülnek, amely a rendszeresen fizetendő casco díjat csökkenti és akár az 50%-ot is elérheti
    • 5% családi kedvezmény a Szerződővel egy háztartásban élő 14 év alatti gyermeke után
    • B05 vagy annál magasabb KGFB bónuszfokozat esetén akár 15% casco bónuszkedvezmény, magánszemély Szerződő esetén
    • Havitól eltérő díjfizetési ütem választása esetén akár 6% kedvezmény  

    A díjkedvezmények összesen nem haladhatják meg az éves biztosítási alapdíj 60%-át.

 • Azonnali kockázatviselés és halasztott díjfizetés

  Azonnali CASCO biztosítási fedezetet biztosítunk attól a pillanattól, hogy gépjárművét a Márkakereskedésben átvette. A halasztott díjfizetés viszont lehetővé teszi, hogy az első díjat elegendő 30 napon belül befizetnie.

 • Egyszerű, gyors szolgáltatás

  Kárbejelentését megteheti és a kárrendezérről intézkedhet az ország szinte valamennyi, a gépjárműve márkájának megfelelő Márkaszervizben. Ön csak elviszi a javítandó gépkocsit, kitölti a kárbejelentőt a Márkaszervizben, a Szerviz és a Biztosító szakemberei pedig mindent elintéznek Ön helyett. Lopáskár bejelentését, illetve kárának ügyintézését is - a Biztosító ügyfélszolgálata mellett - a gépjárműve márkájának megfelelő Márkakszervizben is megteheti.

Utolsó módosítás: 2022.03.01.