Gyakran ismételt kérdések

Mit értünk maradványérték alatt?

A Porsche Lízing szakemberei - piacvezetőként szerzett sokévi tapasztalattal - állapítják meg a megállapodás szerinti futásteljesítmény és futamidő alapján az aktuális piaci körülmények figyelembevételével  a gépjárműve maradványértékét.  A megállapodás szerinti használati intenzitás, valamint a piaci feltételek várakozásoknak megfelelő alakulása esetén a Porsche Lízing professzionális hasznosítási módjai biztosítják, hogy az ügyfél maradványérték-kockázata minimális, a szerződés lejárta pedig zökkenőmentes legyen.

Mit tartalmaz a flottakezelési díj?

Minden ügylet esetén, az ügyfél saját igényeinek megfelelően rakhatja össze  flottakezelési csomagját, melyet a bérleti díj részeként fizet meg. A szolgáltatások egyénileg, eltérő tartalommal is összeállíthatók, olyan elemekkel, mint szerviz-, gumi-, csereautó-, hozom-viszem, üzemanyagkártya és assistance szolgáltatás. A biztosítások és a kötelezően fizetendő adó elemek szintén beépíthetőek a bérletbe. Minden feltüntetett szolgáltatási elem tartalmazza a Porsche Lízing egyedi, a flottapiacon egyedülálló kedvezményeit, melyeket teljes mértékben átruházunk ügyfeleink számára.

Biztosítói káresemény esetén mi a teendő?

Kérjük, alábbi elérhetőségünkön értesítse a Porsche Lízing munkatársát a káreseményről és egyeztesse, hogy melyik márkaszervizbe kerül a gépjármű javításra:

  • E-mail: ugyfelszolgalat(kwfat)porschelizing(kwfdot)hu
  • Telefon: +36 1 465 4800
Mi történik akkor, ha a futamidő lejárta előtt le szeretném zárni a szerződésem?

Az eltérő és egyedi szerződéstípusok miatt kérjük,  vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol kollégáink személyre szabott válasszal készséggel állnak rendelkezésére:

  • E-mail: ugyfelszolgalat(kwfat)porschelizing(kwfdot)hu
  • Telefon: +36 1 465 4800