Szolgáltatásaink

Az általunk nyújtott flottakezelési szolgáltatás-csomagok előnye:

 • Egyösszegű fix havi bérleti díjak.
  Költségként leírható a havi bérleti díj.
  A gépjárművek a bérlet futamideje alatt a mérlegben nem szerepelnek az Eszközök között, így javítják az eszközarányos nyereséget.
  Jövőbeli piaci értékhez igazított maradványérték, amely elősegíti a bérletek kedvező egyenleggel történő lezárását. Az ügyfél nem az eszköz megszerzésében érdekelt, hanem a jó műszaki állapotú fiatal gépkocsik üzemeltetésében.
 • Tervezhető üzemben tartási költségek végig a futamidő alatt.
 • Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások
  (javítás, karbantartás, téli-nyári gumi csere, raktározás, CASCO és kötelező /KGFB/ biztosítás, csereautó, bérautó, üzemanyag, assistance).
 • Flottamenedzsment kártya minden egyes autó mellé, felmutatóját a márka szervizekben kiemelt ügyfélként kezelik, illetve kiváltják a készpénzes helyszíni fizetés kötelezettségét.
 • Igénybevett szolgáltatások ellenértékét a flottakezelő felé számlázza a beszállító, aki ellenőrzést követően bekönyveli, autónkénti költségnyilvántartás formájában vezeti.
 • Vezetői információs rendszer támogatása.
  A Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. rendszeresen küld riportokat gépkocsinként az üzemeltetés költségeiről. A riport autónkénti, vagy akár költséghely bontásban tartalmazza a valós szerviz költséget, a biztosítási eseményekkel kapcsolatos javítási munkák díjait. Lehetőség van a csereautó, bérautó használat díjainak kimutatására is. A flottakezeléshez tartozik a menetlevél szolgáltatás (összevezetés, ellenőrzés).