Gépjármű leadási tájékoztató

Tisztelt Ügyfelünk!

A jármű leadása a szerződés zökkenőmentes lezárása szempontjából fontos tényező, ezért szeretnénk felhívni figyelmét a legfontosabb lépésekre. Az alábbi tájékoztató segítségére lesz, hogy minden szükséges információ rendelkezésére álljon. 

Köszönjük, hogy operatív lízing szolgáltatásunkkal segíthettük mobilitását és reméljük, hogy új autója finanszírozásában ismét a Porsche Lízinget választja!

Gépjármű leadás menete és fontos információk

A gépjármű leadásakor az érvényben lévő keretszerződésünk szerint kérjük, minden átadáskor átvett tartozékot és dokumentumot hozzon magával:

-        összes gyári kulcs, illetve egyéb biztonságtechnikai kártyák és kulcsok;

-        elakadásjelző háromszög, elsősegély doboz, tartalékizzó készlet;

-        pótkerék, gépkocsi-emelő, kerék-, és kerékőr kulcs;

-        használati utasítás, fedélzeti irodalom;

-        forgalmi engedély;

-        szerviz / garancia füzet;

-        láthatósági mellény;

-        utólagosan beszerelt extrák.

A fent felsorolt tartozékok közül a hiányzók ellenértéke kiszámlázásra kerül!

A gépjárművet az átadáskori esztétikai állapotban (kívül lemosva, belül kitakarítva) szíveskedjen leadni!

A leadás folyamatának lépései:

1.     A jármű leadási szándékát telefonon vagy e-mailen jelezze a tároló kereskedés felé, melyek listáját a szerződés lejáratáról szóló tájékoztató levelünkben találja.

2.     A megadott telefonszámon időpontot tud foglalni a jármű leadására.

3.     Az egyeztetett időpontban és helyszínen keresse kollegánkat.

4.     A gépjármű átadás-átvételéről jegyzőkönyv készül, amelyben rögzítésre kerülnek a gépjárművel együtt leadott dokumentumok és tartozékok, illetve kollégánkkal közösen átvizsgálják a járművet és a jegyzőkönyvben rögzítik a jármű esetleges sérüléseit.

5.     A mindkét fél által aláírt jegyzőkönyv másolati példányát kérje kollégánktól!

 

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK!

A jármű visszaadásakor kárbejelentőt már nem tudunk elfogadni. A járművet visszaadást követően ideiglenesen kivonjuk a forgalomból, ezért a biztosítónál kárelszámolást nem tudunk érvényesíteni, így az ebből adódó esetlegesen felmerülő költségeket Önnek kell viselnie.

Amennyiben a jármű szervizelése szükséges a lejárati, illetve a leadási időpont előtt, úgy kérjük azt a gépjármű visszaadását megelőzően elvégeztetni szíveskedjen. A jármű leadása szervizeléssel nem összevonható, kizárólag elkészült autó adható le, melyet az átadás-átvételi jegyzőkönyvben mindkét fél aláírással igazol.