2023. június 2. nyitvatartás

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a  Porsche Finance Zrt. személyes ügyfélszolgálata 2023. június 2-án, pénteki napon, 11 óráig lesz elérhető. 

Ezen a napon Call Centerünk, normál pénteki munkarend szerint 08:30-14:30 között fogadja hívásaikat.

Megértésüket köszönjük.

Tisztelt Ügyfeleink!

 

A koronavírus magyarországi terjedésének megakadályozása érdekében, ügyfeleink és munkavállalóink egészségének megóvását szem előtt tartva döntött Társaságunk a személyes ügyfélkapcsolatok szabályainak módosításáról.

Munkatársaink jelenleg is dolgoznak és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a napi üzleti tevékenység zökkenőmentesen menjen tovább. Elkerülhetetlen azonban bizonyos óvintézkedések megtétele, ami okozhat fennakadásokat a kapcsolattartásban. 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket arról, hogy központi ügyfélszolgálatunk nyitva.  Az Önök és munkatársaink egészségének megőrzése érdekében kérjük az alábbiak betartását:

 - Kérjük egyeztessen időpontot telefonon.

 - Kérjük, hogy csak az ügyintézéshez szükséges személy keresse fel ügyfélközpontunkat!

 - Maszk használata kötelező, enélkül nem tudjuk fogadni.

Köszönjük együttműködésüket! Vigyázzunk egymásra!

Személyes megjelenés nélkül az info(kwfat)porschefinance(kwfdot)hu e-mail címre küldött megkeresés útján tud Társaságunkkal közvetlen kapcsolatba lépni.

Továbbra is elérhető az ügyfélszolgálat +36 1 465 4700-as központi telefonszáma, amelyről további információkat talál a honlapunkon, a www.porschefinance.hu/ügyfélszolgálat almenüben. 

A már megkötött szerződésekkel kapcsolatban a Porsche Finance online ügyfélkapcsolati oldalán a lízingszerződésekkel kapcsolatos egyes ügyek intézésére létrehozott internet alapú Ügyfélportál Rendszer áll az Ön rendelkezésére. Az Ügyfélportál elérhetősége: www.ugyfelkapu.porschefinance.hu.

Az Ügyfélportálon az alábbi szolgáltatásokat tudja igénybe venni: alapadatok megtekintése és kinyomtatása pdf. file formájában, az aktuális - a referencia-kamat változása miatt módosult összegű lízingdíjakat tartalmazó - törlesztési terv megtekintése és kinyomtatása pdf. file formájában, referencia-kamat és ügyleti kamat változásának követése, kiállított fizetési értesítők megtekintése és kinyomtatása pdf. file formájában, kiküldött fizetési felszólítások, tájékoztató elszámolás készítése az adott napra (előtörleszési költség nélkül) a szerződéssel kapcsolatos - általános, pénzügyi és technikai - kérdések, kérelmek elküldése, gyakran ismételt kérdések elérése, hírek, akciók, hirdetmények elérése, átlinkelés más hasznos honlapokra.

Az Ügyfélportál használatainak szabályait a Lízingbevevőre vonatkozó Pénzügyi Lízingügyletek Üzletszabályzata tartalmazza.

Javasoljuk, hogy a bejövő hívások megnövekedett száma miatt, vegyék igénybe az elektronikus levelezés lehetőségét is akár ügyfélportálunkon keresztül akár az alábbi e-mail címünkre (info(kwfat)porschefinance(kwfdot)hu)  küldendő írásbeli megkereséssel.

A kapcsolattartást érintő esetleges változásokról honlapunk útján fogunk tájékoztatást adni.

Tisztelettel:

Porsche Finance Zrt.

Porsche Finance Zrt.

1139 Budapest, Fáy u. 27. II. emelet

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy cégcsoportunk  Porsche Finance Zrt. ügyfélszolgálata 2022. december 30-án, pénteki napon 14 óráig lesz elérhető. 

Megértésüket köszönjük és Boldog Új Évet kívánunk!

 

 

Nyitvatartás (személyes megkereséshez kérjük egyeztessen időpontot): 

Hétfő: 08:30-17:00 (panaszügyben 20:00-ig hosszított ügyelet, az alábbi telefonszámon is: (06-1) 465-4783) 

Kedd: 08:30-16:00 
Szerda: 08:30-16:00 
Csütörtök: 08:30-16:00 
Péntek: 08:30-14:30

  • Hitelügyintézés:

Telefon: (06-1) 465-4700 
Fax: (06-1) 465-4775 
E-mail:  info(kwfat)porschefinance(kwfdot)hu

Porsche Finance Zrt. központi telefonszáma: (06-1) 465-4700

1 gomb: Kölcsön- ill. pénzügyi lízingszerződéshez kapcsolódó ügyintézés, kamat- és árfolyam különbözet elszámolás 
2 gomb: Fizetési felszólítások 
3 gomb: Behajtási és végrehajtási ügyek 
4 gomb: Biztosítás- és kárügyintézés 
5 gomb: Totál és lopáskár ügyintézés 

Központ:

1139 Budapest, Fáy u. 27.

Fővárosi Törvényszék Cg.: 01-10-042494 
Adószám: 10920394-2-44