Autóhitel adósvédelem

Megoldási lehetőségek fizetési nehézségek esetén (fizetési kötelezettségek módosítása)

 

A világgazdasági válság hatására megnövekedett fizetési nehézségek mérséklésére a Porsche Finance Zrt. segítséget kíván nyújtani az ügyfeleinek, akiknek jelenlegi anyagi körülményei nem teszik lehetővé törlesztési kötelezettségük maradéktalan teljesítését.

Ehhz nem kell mást tennie, mint ügyfélszolgálati elérhetőségeinket használva személyesen vagy írásban az alábbi lehetőségek közül Társaságunknál jelentkezve, az Önre szabott lehető legjobb megoldást megtalálni. (Felhívjuk figyelmét, hogy az egyes szerződések eltérő, adott esetben korlátozott megoldási lehetőséget hordoznak megukban!)

Megoldási lehetőségek:

  • haladék (maximum 2 hónap, a határidő végén a teljes lejárt tartozást rendezni kell)
  • részletfizetés engedélyezése egy adott összegre (maximum 3 részletben lehetséges)
  • áthidaló kölcsön* nyújtása (3 hónapnál több részlet esetén, maximális futamidő 12 hónap, forint alapon, fix kamatozással, ahol a kölcsön elbírálásához jövedelemigazolást kérünk).
  • a szerződés átgenerálása* (a jelenlegi szerződést lezárjuk, a fennálló tőketartozást új szerződésszámon, új konstrukcióval rögzítjük. Ennek hátránya, hogy csak a tőketartozásra köthető meg az új szerződés, ennek és a régi lezárásához szükséges összeg különbözetét be kell fizetni).

    *A 2013. évi CCXXI. törvény a hitelbiztosítéki nyilvántartásról és az új Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2014. március 15-i bevezetése miatt a Porsche Finance Zrt. adósvédelmi programjának bizonyos megoldási lehetőségei, fizetéskönnyítő megoldásai - újabb tájékoztató kiadásáig - visszavonásra kerülnek. 

    Fenti törvényi változások átvezetését követően az új feltételekkel történő programról haladéktalanul tájékoztatást adunk honlapunkon. Kérjük tisztelt Ügyfeleink szíves megértését és türelmét!  

Segítségre lenne szüksége?

Amennyiben fizetési nehézségeit már előre látja, bizalommal forduljon ügyintézőinkhöz, hogy a problémáját még a hátralék felhalmozódása előtt tudjuk orvosolni, illetve az Önnek legelőnyösebb megoldást tudjuk felkínálni. A tájékoztatás nem teljes körű. Társaságunk a bírálat jogát fenntartja. Az elérhető termékek és szolgáltatások köre változhat. A kondíciók módosításának jogát társaságunk fenntartja.